Eco Electronics is gestart in het voorjaar 2005 als buurtwinkel in de wijk St. Marten, en richt zich geheel op het hergebruik van consumentenelektronica en computerapparatuur. Apparatuur welke als afgeschreven wordt beschouwd door elektronica en computerwinkels, maar ook particulieren worden na inspectie en eventuele reparaties gereed gemaakt voor hergebruik  Op de apparatuur die wij verkopen wordt 6 maanden garantie gegeven. Omdat wij ons in hoofdzaak richten op A-merken, is ook de levering van onderdelen in de toekomst gegarandeerd.

 

Naast onze verkoop activiteiten, bieden wij een breed scala aan service en diensten.

Wij bieden reparatie service van consumenten elektronica in de breedste zin van het woord. U kunt terecht voor de reparatie van een platte tv, maar ook voor bijvoorbeeld een stofzuiger of een afgebroken snoer van een lamp om maar iets te noemen. Wij bieden een tarief welke tot 60% goedkoper is dan de traditionele reparatie bedrijven, omdat onze vestigingskosten en overige overheadkosten laag gehouden worden.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, zie onze informatie pagina's, bezoek onze online winkel of neem contact met ons op.

Wij zijn gevestigd in het karakteristieke winkelpand. Hoek Hommelseweg Nijhoffstraat.