Eco Electronics beschikt over een eigen reparatie servicedienst. U kunt bij ons terecht voor de reparaties van een breed scala aan elektrische apparatuur. Consumentenelektronica zoals televisies, audioapparatuur, dvd, videorecorders. Maar ook voor klein huishoudelijke apparaten als stofzuigers, magnetrons etc. Ook hebben wij een specialisme in computerapparatuur. Wij repareren computersystemen, laptops, monitoren en overige randapparatuur. Voor alle reparaties staat duurzaamheid voorop. Dat wil zeggen, wij streven de reparatiekosten laag te houden. Van steeds meer apparatuur is de leverbaarheid van servicecomponenten een probleem aan het worden. Daarom maken wij gebruik van onderdelen uit een sloopchassis als een component niet meer leverbaar is. Het voordeel voor u als klant is dan dat de reparatiekosten lager zullen uitvallen.
Een standaard procedure bij ons is dat een apparaat na reparatie in en uitwendig schoongemaakt wordt, en tevens de  printplaat geïnspecteerd wordt op slechte solderingen. Daar waar nodig wordt preventief nagesoldeerd.

Onze kracht is:
Snelle service.
Door de kleine organisatie zijn wij in staat reparaties dezelfde dag, of binnen enkele dagen gereed te hebben. Uiteraard blijven wij wel afhankelijk van levertijden van componenten. Wij maken ook gebruik van professionele internet forums waar service technici wereldwijd de kennis gebundeld hebben. Hierdoor zijn wij in staat om een snelle diagnose te doen van complexe reparaties zonder gebruik te hoeven maken van dure support van de fabrikant.

Een laag uurtarief.
Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan de grotere reparatiebedrijven in de regio Arnhem. Dit als vanzelfsprekend door onze kleine organisatie, en ons streven naar duurzaamheid. De reparatietarieven vindt u voor de verschillende rubrieken hier onder gespecificeerd
.

Voor al onze reparaties hanteren wij een prijsopgave grens (PO). Komen de reparatiekosten boven de PO grens, dan nemen wij contact met u op. Ziet u af van reparaties, dan betaald u alleen de onderzoekskosten. Hieronder een overzicht:
Apparaat:                  PO:                Onderzoekskosten:
Audio/ DVD Video      € 75,00          € 20,00

Plasma/ LCD             € 120,00         € 40,00

Wij repareren niet aan huis. Wel kunt u uw toestel door ons laten ophalen en thuisbezorgen. Binnen de gemeentegrenzen van Arnhem rekenen wij een bedrag van 20 euro per rit.

 

Een overzicht maken wat wij repareren zou een lange opsomming worden. Daarom beperken wij ons met wat we niet repareren.
Wij repareren eigenlijk alles waar een stekker aan zit, of batterij in kan.

Wij repareren momenteel echter geen:
- mobiele telefoontoestellen
- digitale camera's
- witgoed

 Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u bellen, of een e-mail sturen.

Voor tv, audio en computerapparatuur is een en ander nader toegelicht in de subrubrieken.