De afgelopen jaren heeft Eco Electronics zich gespecialiseerd in de  reparatie van platte tv’s. Plasma LCD en LED tv’s kunnen bij ons ter reparatie worden aangeboden. Door de sterke prijsdaling de afgelopen jaren van platte televisies (plasma, lcd en led tv's), Kiezen veel consumenten er voor de tv bij een defect niet meer te laten repareren.

Reparaties van platte tv's is door ons laagdrempelig gemaakt. Wij hanteren voor tv's vanaf 32 inch een prijsopgave grens van 90 euro.  Blijken de kosten hoger uit te vallen dan 90 euro, dan wordt u door ons geinformeerd over de totale reparatiekosten. Indien u niet accoord gaat bent u slechts 20 euro verschuldigd. U kunt het toestel dan weer ophalen. Indien u afstand doet van het toestel, betaalt u geen onderzoekskosten. In het laatste geval zorgen wij er voor dat het toestel op een milieuvriendelijke manier wordt hergebruikt.

Onze reparatiekosten blijken in de praktijk zelden boven de 125 euro uit te komen. Dit komt met name doordat wij gebruik maken van hergebruik van boards uit slooptoestellen. Reparatiekosten gebruikmakend van originele componenten maken de totale reparatiekosten dermate hoog, dat u als consument er in de praktijk er voor kiest om een nieuw toestel aan te schaffen.